Betonlook tegels

Wanneer u een stoere industriële uitstraling wenst, kunt u kiezen voor betonlook tegels. Betonlook past ook perfect in een modern interieur maar is ook goed te combineren in een landelijk interieur met houtlook. Deze keramische tegels zijn te verkrijgen in diverse maten, kleuren en bewerkingen. Betonlook tegels zijn de laatste jaren erg in trek omdat ze tijdloos en modern zijn. Betonlook tegels kenmerken zich door de “vegen” en “strepen” die zijn verwerkt in de tegels. Deze tegels zijn te gebruiken in de badkamer, toilet, maar ook in de woonkamer en keuken.

Bij Yaha Stone kunt u terecht voor kwalitatieve betonlook tegels. Wij hebben een groot assortiment en we helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Of dit nu voor uw woonkamer, badkamer of kantoorruimte is, wij hebben een ruime keuze aan keramische vloer en wandtegels.

Verkrijgbare soorten, maten en materialen

Yaha STONE biedt u een uitgebreid assortiment van diverse soorten Italiaanse keramische tegels van eerste kwaliteit. Onze keramische tegels zijn in verschillende maten, kleuren en bewerkingen verkrijgbaar. Al onze materialen importeren wij zelf vanuit Italië. Zo kunnen wij u het beste resultaat voor een lage prijs bieden! Onze vloertegels kunt u ook verkrijgen in de maten van wandtegels. Daarnaast zijn al onze materialen geschikt voor vloerverwarming en kunnen wij voor u tegelen.