Grote maten tegels

Tegenwoordig is de vraag naar grote maten tegels steeds groter. De tegels van 60x60cm worden steeds minder gelegd. Daarvoor in de plaats kiezen mensen steeds meer voor grote tegels terug. Met de grotere maten tegels hebben we het over de 80x80cm, 90x90cm, 100x100cm en de 120x120cm tegels. Grote maten tegels zorgen ervoor dat u minder voegen heeft en dat uw ruimte optisch groter lijkt. Dus ook voor kleine ruimtes is het aan te raden grote maten tegels te gebruiken.

Bij Yaha Stone kunt u ook terecht voor kwalitatieve tegels. Wij hebben een groot assortiment en we helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Of dit nu voor uw woonkamer of kantoorruimte is, wij hebben een ruime keuze aan grote tegels.

Verkrijgbare soorten, maten en materialen

Yaha STONE biedt u een uitgebreid assortiment van diverse soorten Italiaanse keramische tegels van eerste kwaliteit. Onze keramische tegels zijn in verschillende maten, kleuren en bewerkingen verkrijgbaar. Al onze materialen importeren wij zelf vanuit Italië. Zo kunnen wij u het beste resultaat voor een lage prijs bieden! Onze vloertegels kunt u ook verkrijgen in de maten van wandtegels. Daarnaast zijn al onze materialen geschikt voor vloerverwarming en kunnen wij voor u tegelen.