Grote maten tegels

De vraag naar grote vloertegels is tegenwoordig groot. Voorheen werden er meer tegels van 60x60cm gelegd. Nu kiezen mensen steeds meer voor grote vloertegels. De meest voorkomende maten van grotere vloertegels zijn: 80x80cm, 90x90cm, 100x100cm en de
120x120cm tegels. Met grote vloertegels heeft u minder voegen en lijkt uw ruimte optisch groter. Prima idee dus ook voor kleine ruimtes!

Bij Yaha Stone kunt u terecht voor kwalitatieve vloertegels. Wij hebben een groot assortiment en we helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Of dit nu voor uw woonkamer of kantoorruimte is, wij hebben een ruime keuze aan grote vloertegels.

Verkrijgbare soorten, maten en materialen

Yaha STONE biedt u een uitgebreid assortiment van diverse soorten Italiaanse keramische tegels van eerste kwaliteit. Onze keramische tegels zijn in verschillende maten, kleuren en bewerkingen verkrijgbaar. Al onze materialen importeren wij zelf vanuit Italië. Zo kunnen wij u het beste resultaat voor een lage prijs bieden! Onze vloertegels kunt u ook verkrijgen in de maten van wandtegels. Daarnaast zijn al onze materialen geschikt voor vloerverwarming en kunnen wij voor u tegelen.