Keramische tegels

Bent u op zoek naar keramische tegels voor uw woning of bedrijf? Bij Yaha Stone bent u op het juiste adres. Met een groot assortiment aan tegels is er voor ieders wat wils. Onze keramische tegels zijn altijd van de eerste kwaliteit en we kunnen u helpen met verschillende maten. De redenen waarom je voor keramische tegels kunt kiezen, zijn onder andere dat ze kleurvast, krasvast en zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Ze zijn daarom erg geschikt voor badkamers en keukens. Maar ook voor het betegelen van je tuin zijn keramische tegels erg populair.

Wat is keramiek?

Keramiek bestaat met name uit klei en zand. Een keramische tegel is eigenlijk niet meer dan gebakken laagjes klei. Daarnaast kunnen tegels geglazuurd worden om ze te beschermen tegen vuil en om een glans te geven. De tegels zijn vaak onderhoudsvriendelijker dan natuursteen, sterk en hebben een enorm lage vochtopname. Dankzij de technologieën van tegenwoordig is het mogelijk om keramische tegels te maken die lijken op echt beton, natuursteen of hout.

Bij Yaha Stone kunt u terecht voor kwalitatieve tegels. Wij hebben een groot assortiment en we helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Of dit nu voor uw woonkamer of kantoorruimte is, wij hebben een ruime keuze aan grote tegels.

Verkrijgbare soorten, maten en materialen

Yaha STONE biedt u een uitgebreid assortiment van diverse soorten Italiaanse keramische tegels van eerste kwaliteit. Onze keramische tegels zijn in verschillende maten, kleuren en bewerkingen verkrijgbaar. Al onze materialen importeren wij zelf vanuit Italië. Zo kunnen wij u het beste resultaat voor een lage prijs bieden! Onze vloertegels kunt u ook verkrijgen in de maten van wandtegels. Daarnaast zijn al onze materialen geschikt voor vloerverwarming en kunnen wij voor u tegelen. U kunt bij Yaha STONE terecht voor: