Laminaat

De term laminaat wordt in de volksmond gebruikt voor een vloerbedekking van kunststof, die uit losse panelen bestaat. Het uiterlijk en de eigenschappen ervan zijn enigszins vergelijkbaar met parket. Laminaat als vloerbedekking bestaat meestal uit drie tot vier lagen: Een kunststof onderlaag, een drager (meestal High-Density Fibreboard), een laagje bedrukt papier en een kunststof toplaag, meestal melamine versterkt met korund (aluminiumoxide). Laminaat wordt sinds 1977 gebruikt voor vloeren. Sindsdien is de ontwikkeling van
laminaat sterk geprofessionaliseerd en één van de populairste vloersoorten geworden.

Bij Yaha Stone kunt u terecht voor kwalitatieve laminaat en tegels. Wij hebben een groot assortiment en we helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Of dit nu voor uw woonkamer of kantoorruimte is, wij hebben een ruime keuze aan laminaat en tegels.

Verkrijgbare soorten, maten en materialen

Yaha STONE biedt u een uitgebreid assortiment van diverse soorten Italiaanse keramische tegels van eerste kwaliteit. Onze keramische tegels zijn in verschillende maten, kleuren en bewerkingen verkrijgbaar. Al onze materialen importeren wij zelf vanuit Italië. Zo kunnen wij u het beste resultaat voor een lage prijs bieden! Onze vloertegels kunt u ook verkrijgen in de maten van wandtegels. Daarnaast zijn al onze materialen geschikt voor vloerverwarming en kunnen wij voor u tegelen.