Marmerlook tegels

Marmerlook tegels zijn al langere tijd populair vanwege de chique uitstraling en omdat ze tijdloos zijn. U kunt deze keramische tegels als vloertegels én wandtegels gebruiken. Marmerlook tegels hebben subtiele aders, waarmee het een uitstraling heeft waardoor het op echt marmer lijkt. Qua onderhoud zijn deze tegels echter veel gemakkelijker te onderhouden dan echt marmer. U kunt deze tegels in verschillende kleuren en bewerkingen verkrijgen, zoals mat of hoogglans. Daarnaast zijn deze keramische tegels te verkrijgen in diverse
maten. Hierdoor zijn onze marmerlook tegels toepasbaar in alle ruimtes.

Bij Yaha Stone kunt u terecht voor kwalitatieve marmerlook tegels. Wij hebben een groot assortiment en we helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Of dit nu voor uw woonkamer of kantoorruimte is, wij hebben een ruime keuze aan verschillende marmerlook tegels.

Verkrijgbare soorten, maten en materialen

Yaha STONE biedt u een uitgebreid assortiment van diverse soorten Italiaanse keramische tegels van eerste kwaliteit. Onze keramische tegels zijn in verschillende maten, kleuren en bewerkingen verkrijgbaar. Al onze materialen importeren wij zelf vanuit Italië. Zo kunnen wij u het beste resultaat voor een lage prijs bieden! Onze vloertegels kunt u ook verkrijgen in de maten van wandtegels. Daarnaast zijn al onze materialen geschikt voor vloerverwarming en kunnen wij voor u tegelen.