Verkrijgbare materialen en soorten

Yaha STONE biedt u een uitgebreid assortiment van diverse soorten Italiaanse keramische tegels van eerste kwaliteit. Onze keramische tegels zijn in verschillende maten, kleuren en bewerkingen verkrijgbaar. Al onze materialen importeren wij zelf vanuit Italië. Zo kunnen wij u het beste resultaat voor een lage prijs bieden! Onze vloertegels kunt u ook verkrijgen in de maten van wandtegels. Daarnaast zijn al onze materialen geschikt voor vloerverwarming en kunnen wij voor u tegelen. U kunt bij Yaha STONE terecht voor:

MARMERLOOK,

HOUTLOOK,

BETONLOOK,

EFFEN KLEUREN TEGELS.

MAAR OOK VOOR VERVEN, STUCEN, VLOERVERWARMING, LIJM, TEGELZETTERS

NOEM MAAR OP KUNT BIJ ONS TERECHT.

Naast deze materialen kunt u bij Yaha STONE terecht voor Laminaat en PVC. Laminaat kunt u verkrijgen in hoogwaardige kwaliteit in verschillende maten en kleuren met diktes van 7, 8 en 10 millimeter. Daarnaast zijn onze laminaatsoorten te verkrijgen in de soorten ‘V-groef’ en ‘Classic’

Bij Yaha STONE kunt u ook terecht voor PVC van 1e kwaliteit in verschillende kleuren en maten. Wij bieden u 25 jaar garantie voor huishoudelijk gebruik en 15 jaar garantie voor commercieel gebruik.