PVC Vloer

Bent u op zoek naar een PVC vloer voor uw woning of bedrijf? Bij Yaha Stone bent u op het juiste adres. Een PVC vloer heeft veel voordelen: het is erg onderhoudsvriendelijk en een PVC vloer is stiller en warmer dan bijvoorbeeld plavuizen of laminaat.

Het is daarom niet verassend dat steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer. Wij bieden PVC van eerste kwaliteit in verschillende kleuren en maten. Bovendien krijg je bij aankoop van een PVC vloer 25 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik, 10-15 jaar garantie bij commercieel gebruik. Wij kunnen de PVC ook voor u leggen/plakken.

Bij Yaha Stone kunt u terecht voor kwalitatieve vloeren. Wij hebben een groot assortiment in PVC vloeren en we helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Of dit nu voor uw woonkamer, keuken, badkamer, toilet of kantoorruimte is.

Ook verkrijgbare soorten, maten en materialen

Yaha STONE biedt u een uitgebreid assortiment van diverse soorten Italiaanse keramische tegels van eerste kwaliteit. Onze keramische tegels zijn in verschillende maten, kleuren en bewerkingen verkrijgbaar. Al onze materialen importeren wij zelf vanuit Italië. Zo kunnen wij u het beste resultaat voor een lage prijs bieden! Onze vloertegels kunt u ook verkrijgen in de maten van wandtegels. Daarnaast zijn al onze materialen geschikt voor vloerverwarming en kunnen wij voor u tegelen.