Tegels en laminaat

Op zoek naar een nieuwe vloer? U kunt o.a. kiezen uit tegels en laminaat. Hierin is de keuze ook nog reuze. Bij YAHA Stone bieden we u een ruim assortiment aan tegels en laminaat. Het is een kwestie van smaak wat u wilt, maar ook afhankelijk van de behoefte en de intensiteit van het gebruik. De ruimte is bijvoorbeeld belangrijk voor de afweging waar u voor wilt gaan.

Bij Yaha Stone kunt u kwalitatieve tegels en laminaat kopen. Wij hebben een groot assortiment en we helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Of dit nu voor uw woonkamer of kantoorruimte is, wij hebben een ruime keuze aan kwalitatieve en duurzame tegels en laminaat.

Verkrijgbare soorten, maten en materialen

Yaha STONE biedt u een uitgebreid assortiment van diverse soorten Italiaanse keramische tegels van eerste kwaliteit. Onze keramische tegels zijn in verschillende maten, kleuren en bewerkingen verkrijgbaar. Al onze materialen importeren wij zelf vanuit Italië. Zo kunnen wij u het beste resultaat voor een lage prijs bieden! Onze vloertegels kunt u ook verkrijgen in de maten van wandtegels. Daarnaast zijn al onze materialen geschikt voor vloerverwarming en kunnen wij voor u tegelen.