Bent u op zoek naar een professioneel en deskundig bedrijf voor tegels in Almere? Dan bent u bij Yaha Stone aan het juiste adres! Yaha Stone staat voor top kwaliteit voor een uitstekende prijs. Ons assortiment bestaat uit diverse keramische tegels in diverse maten, kleuren en bewerkingen. De tegels importeren wij zelf uit Italië en Spanje. Wij hebben zowel vloer- als wandtegels in ons uitgebreide assortiment. Wat voor tegels u zoekt, kom eens kijken naar onze collectie tegels in Almere bij Yaha Stone!

Voor nieuwe tegels in Almere bent u bij Yaha Stone verzekerd van:

  • Top kwaliteit tegels tegen een scherpe prijs;
  • Verzorging van de import van de tegels;
  • Mogelijkheid tot leggen en plaatsen van de tegels in Almere en omstreken;
  • Het beste advies en de beste dienstverlening;
  • Een uitgebreid assortiment: laminaat, natuursteen, vloerverwarming en systeemplafonds.

Wilt u meer weten over onze tegels in Almere? Of meer over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden als professioneel en deskundig bedrijf in Almere? Neem dan contact met Yaha Stone op. Ons telefoon nummer is 06 – 43 49 87 09 of 036 – 7502905 stuur een e-mail naar info@yahastone.nl. Ook bent u van harte welkom in onze showroom met tegels in Almere. U vindt ons aan de Meerstraat 96 in Almere. Wij zijn geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Tegels in Almere: zowel vloer- als wandtegels.

In ons assortiment vindt u zowel vloer- als wandtegels. Wat voor tegels u ook zoekt in Almere en omstreken, wij willen u daar graag mee helpen. Op de website vindt u enkele voorbeelden van onze tegels. Bekijk deze direct: Wandtegels & Vloertegels.

Bij Yaha Stone verkopen wij uitsluitend top kwaliteit tegels in diverse maten, kleuren en bewerkingen. Wij zijn dan ook een breed bekend bedrijf in tegels in en rondom Almere. Woont u in Almere en omstreken en bent u op zoek naar tegels voor uw nieuwe keuken, badkamer of elders in uw huis? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Is de afstand te ver en heeft u al een keuze kunnen maken met hetgeen op de website staat? Neem dan even contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden bij Yaha Stone.

Meer informatie over tegels in Almere?

Wilt u meer informatie over ons assortiment tegels in Almere? Neem dan direct contact met Yaha Stone op. Ook kunt u uiteraard een kijkje komen nemen in onze showroom met een ruim assortiment tegels in Almere. U bent van harte welkom aan de Meerstraat 96 in Almere. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen met uw keuzes bij Yaha Stone, ook uw leverancier van wandtegels, pvc en laminaat!