Tegelsoorten

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe tegels, komt u erachter dat er heel veel tegelsoorten zijn. De meest voorkomende soorten tegels zijn keramische tegels en natuursteen tegels. Deze tegelsoorten hebben allebei een hele andere uitstraling en er is een verschil in de mate van onderhoud en de prijs. Belangrijk dus om een goede afweging te maken voordat u een keuze maakt.

Bij Yaha Stone hebben we veel ervaring en verstand van de verschillende tegelsoorten. Heeft u advies nodig of wilt u vrijblijvend komen kijken? Neemt u gerust contact met ons op. We adviseren u graag, zodat u een keuze kunt maken waar u jaren blij mee bent.

Verkrijgbare soorten, maten en materialen

Yaha STONE biedt u een uitgebreid assortiment van diverse soorten Italiaanse keramische tegels van eerste kwaliteit. Onze keramische tegels zijn in verschillende maten, kleuren en bewerkingen verkrijgbaar. Al onze materialen importeren wij zelf vanuit Italië. Zo kunnen wij u het beste resultaat voor een lage prijs bieden! Onze vloertegels kunt u ook verkrijgen in de maten van wandtegels. Daarnaast zijn al onze materialen geschikt voor vloerverwarming en kunnen wij voor u tegelen.