Bent u op zoek naar een deskundig en professioneel bedrijf voor vloertegels in Almere? Bij Yaha Stone bent u dan aan het juiste adres! Yaha Stone staat voor top kwaliteit vloertegels voor een uitstekende prijs. Ons assortiment bestaat uit diverse keramische tegels in diverse maten, kleuren en bewerkingen. Ons assortiment vloertegels in Almere importeren wij zelf uit Italië en Spanje. Naast vloertegels hebben wij ook wandtegels in ons uitgebreide assortiment. Wat voor vloertegels u zoekt, kom eens kijken naar onze collectie vloertegels in Almere bij Yaha Stone!

Voor nieuwe vloertegels in Almere bent u bij Yaha Stone verzekerd van:

  • Top kwaliteit vloertegels tegen een scherpe prijs;
  • Verzorging van de import van de vloertegels;
  • Mogelijkheid tot leggen en plaatsen van de vloertegels in Almere en omstreken;
  • Het beste betrouwbaar advies en de beste dienstverlening;
  • Een uitgebreid assortiment; laminaat, natuursteen, vloerverwarming en systeemplafonds.

Wenst u meer informatie over onze vloertegels in Almere? Over de prijs indicatie voor uw keuze vloertegels? Neem dan contact op met Yaha Stone. Ons telefoon nummer is 06 – 43 49 87 09 of  036-7502905 of stuur een e-mail naar info@yahastone.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom met vloertegels, laminaat en pvc in Almere. Wij zijn gevestigd aan de Meerstraat 96 in Almere. Onze openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Vloertegels in Almere, wij helpen u graag.

In ons assortiment hebben wij zowel wand- als vloertegels. Wat voor vloertegels in Almere u ook zoekt, wij helpen u daar graag mee. Op de website treft u enkele voorbeelden van onze vloertegels aan. Belangstelling? Bekijk deze dan direct.

In ons assortiment vloertegels in Almere vindt u uitsluitend top kwaliteit in diverse maten, kleuren en bewerkingen. Wij zijn dan ook een breed bekend bedrijf in tegels in en rondom Almere. Woont u in Almere en bent u op zoek naar nieuwe vloertegels voor uw nieuwe keuken, badkamer of elders in uw huis? Bij ons bent u dan zeker aan het juiste adres. Is de afstand te ver en heeft u al wel een keuze kunnen maken met hetgeen op de website staat? Neem dan even contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden bij Yaha Stone.

Meer informatie over vloertegels in Almere?

Wilt u meer informatie over ons assortiment vloertegels in Almere? Neem dan direct contact met Yaha Stone op. Ook kunt u uiteraard een kijkje komen nemen in onze showroom met diverse te leveren vloertegels uit ons assortiment in Almere. U bent van harte welkom aan de Meerstraat 96 in Almere. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen met uw keuzes bij Yaha Stone, ook uw leverancier van vloer- en wandtegels!