Vloertegels

Bent u op zoek naar vloertegels voor uw woning of bedrijf? Bij Yaha Stone bent u op het juiste adres. Met een groot assortiment aan vloertegels is er voor ieders wat wils. Onze vloertegels zijn altijd van de eerste kwaliteit. We hebben vloertegels in allerlei maten. Tegenwoordig is er meer vraag naar grote vloertegels, maar wij verkopen ook nog steeds de kleine vloertegels (van 60×60 cm) als u dat wilt.

Bij Yaha Stone kunt u terecht voor kwalitatieve tegels. Wij hebben een groot assortiment en we helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Of dit nu voor uw woonkamer of kantoorruimte is, wij hebben een ruime keuze aan grote tegels.

Verkrijgbare soorten, maten en materialen

Yaha STONE biedt u een uitgebreid assortiment van diverse soorten Italiaanse keramische tegels van eerste kwaliteit. Onze keramische tegels zijn in verschillende maten, kleuren en bewerkingen verkrijgbaar. Al onze materialen importeren wij zelf vanuit Italië. Zo kunnen wij u het beste resultaat voor een lage prijs bieden! Onze vloertegels kunt u ook verkrijgen in de maten van wandtegels. Daarnaast zijn al onze materialen geschikt voor vloerverwarming en kunnen wij voor u tegelen.