Bent u op zoek naar wandtegels voor de badkamer, toilet of keuken? Bij Yaha Stone bent u op het juiste adres. Met een groot assortiment aan wandtegels is er voor ieders wat wils. Wij hebben wandtegels van de eerste kwaliteit. Wandtegels hebben veel voordelen: Zo is het goed te onderhouden en zijn keramische wandtegels ook erg duurzaam. Ze gaan jaren mee.

Bij Yaha Stone kunt u terecht voor kwalitatieve tegels. Wij hebben een groot assortiment en we helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Of dit nu voor uw woonkamer, badkamer of kantoorruimte is, wij hebben een ruime keuze aan vloer en wandtegels.

Verkrijgbare soorten, maten en materialen

Yaha STONE biedt u een uitgebreid assortiment van diverse soorten Italiaanse keramische tegels van eerste kwaliteit. Onze keramische tegels zijn in verschillende maten, kleuren en bewerkingen verkrijgbaar. Al onze materialen importeren wij zelf vanuit Italië. Zo kunnen wij u het beste resultaat voor een lage prijs bieden! Onze vloertegels kunt u ook verkrijgen in de maten van wandtegels. Daarnaast zijn al onze materialen geschikt voor vloerverwarming en kunnen wij voor u tegelen.